donderdag 7 juli 2011

Penne met Zalm



Een zomerse pasta die heerlijk, hartig en zeer smakelijk is.

Smullen!








Bereidingstijd: 30 minuten

Ingrediƫnten:
  • 500 g penne
  • 2 bakjes gesnipperde gerookte zalm
  • 1 zakje Parrano kaas snippers
  • Rucola
  • Gezeefde tomatensaus
  • Room
  • Halve fijngesneden rode paprika
  • Zout
  • Knoflookpoeder
  • Zwarte gemalen peper

Bereidingswijze:
  1. Breng een grote pan ruim gevuld met water aan de kook en voeg dan de penne toe
  2. Wanneer de penne al dente is giet je het af en laat het even afkoelen
  3. In een andere pan giet je de tomatensaus en de room (hoeveelheid naar wens). Roer dit goed door tot een romige saus ontstaat.
  4. Breng de saus vast wat op smaak met de knoflookpoeder, wat zout en een snufje gemalen zwarte peper.
  5. Voeg nu de fijngesneden paprika toe en breng de saus op zacht vuur aan de kook
  6. Het is nu tijd om de zalmsnippers toe te voegen, blijf roeren en zet het vuur op de laagste stand


7. Wanneer de zalm gaar is meng je de penne hier langzaam doorheen, voeg ook een handjevol rucola toe

8. Mix alles voorzichtig van onder naar boven zodat de rucola zich goed verspreidt

9. Schep de penne met zalm op en garneer met Parrano kaas snippers en wat verse rucola

Eet smakelijk!




3 opmerkingen:

  1. Succes met je blog en het ziet er allemaal erg lekker uit!
    groeten, Caroline

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Bedankt Caroline!
    Ik doe mijn best :)

    Groetjes,
    Elisa

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Jammer dat niet meer blogt, ben wel nieuwsgierig naar meer

    BeantwoordenVerwijderen